TENAGA DALAM MAKRIFAT HAQQUL YAKIN ANUGERAH AGUNG LEVEL 2

TENAGA DALAM MAKRIFAT HAQQUL YAKIN ANUGERAH AGUNG LEVEL 2

Dalam menghadapi hidup setiap hari dalam alaf mencabar ini kita memerlukan satu kaedah yang jitu bagi menjaga keselamatan diri kita, anak isteri, rumah dan harta benda, perniagaan serta urusan dan projek projek yang kita jalankan. Setiap hari berlaku rompakan, penipuan, perkosaan, pukau, kemalangan, pembunuhan, penzaliman, penindasan serta berbagai musibah keatas umat Islam serata dunia. Tiada daya dan kekuatan yang dapat memberikan perlindungan kecuali dari ALLAH SWT.   Di level 2 program ilmu Tenaga Dalam Makrifat Haqqul Yakin Anugerah Agung ini anda akan diijazahkan keilmuan ampuh ini dari Dr.Mohamad Rizal Bin Rosdi Ph.D kepada anda.

 

Pada program ini juga anda akan dibimbing cara Mengawal tenaga dalam makrifat, Latihan mengawal tahap kekuatan diri ( 7 peringkat kekuatan diri), Latihan mengenal isyarat tubuh ( isyarat 7 peringkat kekuatan diri), Cara menggunakan ilmu “isyarat 7 peringkat kekuatan diri” atau “ilmu pelangkah”, Perisai Diri Tenaga Dalam Makrifat, Latihan Meditasi (teknik menenangkan minda / fikiran), kaedah Penyaluran tenaga dalam makrifat Ke Badan, Tangan, Kaki, Kepala dan seluruh tubuh, Atraksi-Atraksi Tenaga Dalam Fizik,Meletupkan botol melalui jurus pukulan tenaga dalam makrifat,Patahkan Batu Bata/simen konkrit/blok ais,jalan di atas api,Tidur Di Atas Paku,Rahsia Mengaktifkan Aura Karisma ,Rahsia Memindahkan Orang Yang Tidak Diingini Dari Sesuatu Tempat,Kemahiran dalam pelbagai aliran persilatan (amalan)-Dengan lantaran ilmu ini anda dapat mendatangkan berbagai jenis silat yang anda kehendaki. Walaupun sebelumnya anda tidak tahu bersilat.Insya Allah akan dapat main silat dengan sendirinya tanpa belajar kepada sesiapa pun,sehingga dengan keilmuan ampuh ini anda menjadi pesilat unggulan dan handal, Anda juga akan diijazahkan ilmu ampuh untuk mencapai hasrat menjadi kenyataan,Setiap orang tentu saja memiliki hasrat dalam hatinya. Agar hasrat, tentu saja harus yang bersifat positif, dapat terwujud menjadi kenyataan, maka amalkanlah wirid rahsia kaum Sufi berikut ini. Insya Allah akan ada kejutan dalam hidup Anda.

 

YURAN KURSUS LEVEL 2:RM333 (tambahan RM20 akan dikenakan untuk kos tambang pos laju skynet)

*Yuran kursus ini  termasuk Akuan Ijazah,Manual Lengkap Berwarna Tenaga Dalam Makrifat Haqqul Yakin Anugerah Agung,VCD Tutorial,Meditasi Zikir.*

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s