TENAGA DALAM MAKRIFAT HAQQUL YAKIN ANUGERAH AGUNG LEVEL 19

TENAGA DALAM MAKRIFAT HAQQUL YAKIN ANUGERAH AGUNG LEVEL 19

Kejadian setiap manusia ternyata ada kelebihan kelebihan yang tersendiri. Di dalam diri setiap manusia telah dilengkapkan dengan keperluan ataupun boleh juga dianggap sebagai alat alat kehidupan untuk memimpin, menjalani dan mencari jalan pulang ke tempat asalnya. 

Kepekaan atau kejahilan kita terhadap perkara perkara mistik dan metafizik dan juga teknologi sains di dalam kehidupan menandakan bahawa ada lapisan lapisan rahsia yang tersembunyi di sebalik penglihatan mata kasar ini. Yang memerlukan ruang masa dan kekayaan ilmu untuk merenung dan mengungkap huraian rahsia alam ini, rahsia pada turun nya hujan dan salji, rahsia pada terbitnya matahari dan udara yang meliputi, rahsia pada arah putaran bumi dan hubungkaitnya pada rahsia putaran tawaf di tanah suci Mekah, rahsia cakrawala dan angkasa lepas yang menaungi. Segala galanya berkenaan dengan kelebihan manusia sebagai makhluk terpilih di bumi ini. Manusia diberi satu rahsia yang tersimpan rapi di dalam tubuh badan, yang masih belum dicari..yang masih belum digali dan yang amat jarang sekali ditemui. Ada yang temui rahsia ini, tapi tidak tahu menilai dan menggunakannya. Ada pula yang telah temui tetapi tidak tahu yang dia telah temui rahsia jasadnya. Dan bermacam macam senario dan keadaan. Hakikatnya, kita sendiri tidak tahu apakah sebenarnya yang ada pada diri kita yang menjadi idaman makhluk makhluk lain yang sentiasa mengintai peluang untuk mendapatkan ruang bagi menguasai diri manusia. Tetapi bila seorang manusia telah sampai ke rumahnya yakni rahsianya, maka terbinalah benteng yang ampuh di luar badannya. Terhalanglah niat dan segala kejahatan di luar badannya, merangkumi keluarganya, sahabat sahabatnya dan harta bendanya serta yang berkaitan dengannya. Rahsia itu yang kita perlu cari, yang perlu kita gali dan fahami, untuk menjadi perkakas hidup kita di alam ini. 
Pengisian tenaga Dalam Makrifat Haqqul Yakin Anugerah Agung level 19 ini mengaktifkan kekuatan unsur besi dalam tubuh pengamalnya,Jika Ilmu ini di amalkan akan memberikan kekebalan baik peluru mahupun senjata tajam. Namun kekebalan ini bersifat defensif, jadi adalah tidak dianjurkan untuk diperagakan dalam sebuah pertunjukkan.

 

YURAN KURSUS LEVEL 19:RM175 (tambahan RM20 akan dikenakan untuk kos tambang pos laju skynet)

*Yuran kursus ini  termasuk Akuan Ijazah,Manual Lengkap Berwarna Tenaga Dalam Makrifat Haqqul Yakin Anugerah Agung,VCD Tutorial,Meditasi Zikir.*

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s